Photos from Prešovská archieparchia’s post

VEDELI STE?

📌 Že vladyka Jonáš, ešte ako špirituál v kňazskom seminári sa v roku 2003 podieľal na spolupráci s členmi nadácie AMCOR z Turína a aj vďaka tejto spolupráci je dnes v Katedrále sv. Jána Krstiteľa v Prešove umiestnená verná kópia turínskeho plátna?

🎬 Aj o tom dnes porozprával do reportáže pre Televízne noviny TV Markíza vladyka Jonáš a reportáž budete môcť vidieť počas sviatočných dní, ktoré sú pred nami.

🎤 Zároveň popoludní nahrával pre Rádio Regina duchovné slovo, ktoré si budú môcť poslucháči vypočuť na Veľký piatok večer o 18.15 hod.

📷 Foto č. 4.: Akt odovzdania kópie turínskeho plátna v prešovskej katedrále. Vľavo pri mikrofóne tlmočí vladyka Jonáš (v tom čase špirituál kňazského seminára) príhovor Mons. Giuseppe Ghibertyho, člena nadácie AMCOR. (17. 11. 2003)

Autor správy, foto a správu publikoval Prešovská archieparchia on Facebook Zdroj Read More

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Next Post

Photos from Gréckokatolícky kňazský seminár v Prešove's post

Ut mar 26 , 2024
Svätá štyridsiatnica so Zborom sv. Romana Sladkopevca 🎼🎤 Farnosť Košice – Furča ⛪️ Viac sa dočítate na: https://www.gojdic.sk/svata-styridsiatnica-so-zborom-sv-romana-sladkopevca-farnost-kosice-furca/ Autor správy, foto a správu publikoval Gréckokatolícky kňazský seminár v Prešove on Facebook Zdroj Read More

Čitatelia, ktorí si prečítali tento článok si prečítali aj tieto