When this happens, it’s usually because the owner only shared it with a small group of people, changed who can see it or it’s been deleted.
Next Post
Drahí bratia a sestry!
Pi dec 26 , 2025
Drahí bratia a sestry! Vianočný čas nám znovu pripomína, že Boh sa stal blízkym a vstúpil do našich dejín. Narodený Kristus prichádza, aby priniesol pokoj do našich rodín, vzťahov a sŕdc. Nech sú Vianoce pre každého z nás živým stretnutím s Ním. Pokojné Vianoce! Autor správy, foto a správu publikoval […]

Čitatelia, ktorí si prečítali tento článok si prečítali aj tieto
-
3 mesiace ago
21AKláštor kapucínov Bratislava on Facebook

