When this happens, it’s usually because the owner only shared it with a small group of people, changed who can see it or it’s been deleted.
Next Post
Photos from Mládež Bratislavskej eparchie's post
Po jún 30 , 2025
Príbeh Jozefa sa posúva… Dnešné dopoludnie sa nieslo v znamení Jozefovho sna o klaňajúcich sa snopoch.🌾 Otec Igor v katechéze pre mladších poukázal na Božiu lásku k nám aj medzi blížnymi. ❤️ Starší si vypočuli slovko o vydávaní svedectva a zamýšľali sa nad svojím vlastným zážitkom s Bohom. 😇 Práca […]

Čitatelia, ktorí si prečítali tento článok si prečítali aj tieto
-
6 mesiacov ago
SLÁVNOSŤ 1.SV.PFarnosť Bratislava – Prievoz on Facebook

